HTC One M9 op Duitse webwinkel

Er is een Duitse webwinkel opgedoken die claimt dat ze de HTC One M9 gaan verkopen. Cyberport heeft het nieuwe toestel inclusief alle specificaties op hun site gezet, en de verkoopprijs is 749 euro.

Natuurlijk wil HTC het toestel geheim houden tot 1 maart, wanneer de officiele presentatie is, maar blijkbaar vond Cyberport dit niet nodig. Op hun site kunnen we het toestel gewoon bekijken, en je kan zelfs inzoomen op de foto’s. Het gaat om de donkergrijze variant van de One M9.

Als het echt de HTC One M9 is, dan lijkt deze veel op zijn voorgangers. De specificaties komen goed overeen met eerdere geruchten. Zo is de processor een Snapdragon 810 octacore processor, die 2,0 GHz klokt. Deze word ondersteund door 3GB RAM, en er zit 32GB opslagruimte op, en die is ook nog uit te breiden met een microSD kaart. De batterij is 2900mAh, en er zit een 5 inch scherm op met een full HD resolutie. De camera achterop de telefoon gaat beschikken over maar liefst 20 megapixel, en voor op zit een UltraPixel camera die 4 megapixel heeft. Op zijn voorganger, de HTC One M8, zat deze UltraPixel camera nog achterop, maar dit was geen succes.

De HTC One M9 draait op Android 5.0 Lollipop, en natuurlijk zit er de HTC Sense 7.0 user interface overheen. Ook heeft de telefoon wederom de BoomSound stereospeakers voor op de telefoon, en natuurlijk heeft ie ook Bluetooth 4.1 en LTE. De variant die op de site staat is de ‘gun-metal grey’, en men denkt dat HTC ook nog een lichtzilveren en een gouden variant gaat maken, maar die staat nog nergens online. Vanaf 9 april zou de telefoon te koop zijn bij de Duitse site.

Update: De HTC One M9 is inmiddels van de site gehaald, maar we hebben gelukkig nog een screenshot

htc one m9

Bron: Cyberport

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)