Honor Holly nu al verlaagd in prijs

De nieuwe telefoon van Honor, de Holly, is nu al met 10 euro in prijs gedaald. Dit komt door de actie van Honor, een zogenaamde ‘prijshacker’ actie. De prijs gaat hierdoor van 139,99 naar 129,99.

De actie die Honor hiermee had, hield in dat iedereen in Nederland kon helpen om de prijs van de Holly omlaag te krijgen, door bijvoorbeeld Honor te liken op Facebook, te volgen op Twitter, en meer van die dingen. We weten niet hoeveel mensen dit precies gedaan hebben, maar we weten wel dat het genoeg was om de prijs omlaag te gooien.

De Facebookpagina van Honor gaat inmiddels wel lekker, met rond de 17 duizend likes. Twitter doet het helaas nog lang niet zo goed. Dit maakt nog niet uit, want Honor heeft alweer aangekondigd dat de Holly wederom in prijs verlaagd kan worden met een actie, en waarschijnlijk komt de prijs dan op 119,99 euro te liggen. Er is zelfs nog een kans dat de telefoon daarna nog meer in prijs omlaag gaat.

De telefoon is pas vanaf morgen te koop, maar de prijs is nu al omlaag gegaan naar 129,99 euro, en gaat misschien snel nog wel een tientje omlaag. Hiervoor krijg je een telefoon die een 5 inch scherm heeft, en een resolutie van 720×1280 pixels. De processor in de Holly is de MediaTek MT6582 processor, een quadcore chip die 1,3GHz klokt. Er zit 1GB aan RAM in de Holly, en 16GB opslagruimte, natuurlijk uitbreidbaar.

De camera in de Holly is acht megapixel, en voor op zit er eentje van twee megapixel. De afmetingen zijn 142,2 bij 72,3 millimeter, en de smartphone is 9,4 millimeter dun. De telefoon is van plastic, en weegt slechts 156 gram. Er passen twee simkaarten in de Holly, en hij draait op Android 4.4 KitKat, met hier over nog de Emotion user interface van Huawei, versie 2.3.

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)