Honor gaat 6+ en 4X in Nederland uitbrengen

In het tweede kwartaal van dit jaar gaat Honor haar 6+ en de 4X uitbrengen in Nederland. De laatstgenoemde krijgt een prijs mee van 199 euro, maar van de 6+ weten we helaas nog geen bedrag.

De Honor 6+ heeft een Kirin 925 chipset als processor, een chip die 9 kernen heeft. Acht zijn er voor de zware taken, en eentje voor het lichte werk. Deze neemt het over als de telefoon op stand-by staat. Er zit ook nog eens 3GB werkgeheugen in. Er is 32GB opslagruimte, die ook nog is uit te breiden is. De batterij heeft maar liefst 3600mAh inhoud, en samen met de Smart Power 2.5 technologie zou de telefoon het 2 dagen op een accu moeten volhouden.

De camera op de Honor 6+ is ook nog eens bijzonder. Er zitten twee acht megapixel camera’s achterop de telefoon, die samen een foto maken van 13 megapixel. Ook zit er voor op nog een camera van acht megapixel. Het scherm van de telefoon is 5,5 inch groot, en beslaat ruim 78 procent van het front oppervlak. Er kunnen twee simkaarten in, en de Honor 6+ kan via een kabeltje andere telefoons opladen.

Ook de Honor 4X is aangekondigd in Nederland, dit is een goedkoper Honor toestel. Deze heeft wel een scherm van 5,5 inch, maar verder andere specificaties. Zo zit er een Kirin 620 processor in, die wel 64 bit is en octacore, maar ietsje langzamer. Er zit 2GB werkgeheugen in, en 8GB aan opslagruimte, wederom uitbreidbaar met een microSD kaart.

De accu van dit toestel heeft met 3000mAh stroom in de accu nog steeds een prima batterij, en hij zou het zelfs 3 dagen moeten kunnen volhouden op één lading. De telefoon draait op Android 4.4 KitKat, maar krijgt in de zomer een update naar Lollipop. Het toestel is ook dualsim. Achterop het toestel zit een 13 megapixel camera, en voor op zitten er vijf, voor de beste selfies!

De telefoon komt voor een adviesprijs van 199 euro in het tweede kwartaal naar Nederland toe, maar ligt niet in de winkels. Honor verkoopt zijn telefoons alleen online via zijn eigen webshop.

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)