Honor 4C uitgekomen

Honor heeft onlangs in Rusland een nieuwe smartphone bekend gemaakt, het gaat om de Honor 4C. We weten nog niet of deze telefoon ook in Nederland verkocht gaat worden, of wanneer dat zal zijn.

De Honor 4C zal waarschijnlijk een smartphone zijn die voor een lage prijs over de toonbank zal gaan, iets waar Honor bekend om staat. De telefoon heeft een scherm van 5 inch, met een resolutie van 720p. De processor is de Kirin 620 van Huawei, uit de fabriek van het moederbedrijf. Dit is een octacore processor die maximaal 1,2 GHz kan klokken. Dit word wel ondersteund door 2GB aan werkgeheugen. De telefoon heeft verder nog een opslagruimte van 8GB, wat natuurlijk wel uit te breiden is. De camera’s zijn vrij goed, met 13 megapixel achterop, en de selfiecam beschikt er over 5. De batterij is ook prima, met 2550 mAh inhoud.

Helaas bied de smartphone geen ondersteuning voor 4G internet, iets wat we wel missen. Wel heeft ie een FM-radio. De telefoon komt uit in drie kleuren, wit, zwart, en in het goud. We vragen ons af of deze telefoon in Nederland uit komt, aangezien ie geen 4G heeft en wel een radio, denken we dat ie niet voor onze markt bedoelt is.

Honor verkoopt sinds ongeveer een half jaar actief smartphones in Nederland, en ze doen dit alleen maar via internet. De telefoons liggen niet in winkels, en de reclame voor de telefoons is ook alleen maar op internet. Fysieke reclames zoals billboards en posters doet Honor niet aan, hierdoor kunnen ze de telefoons ook goedkoop aanbieden.

De Honor 6 bijvoorbeeld, deze smartphone heeft high-end specs, maar kost slechts 300 euro, en is hiermee een absolute prijstopper. Verder verkoopt Honor op dit moment ook nog de Honor 4X, de Honor 3C, en de Honor Holly in Nederland. Ook de Honor 6+ zal in Nederland verkocht gaan worden.

honor 4c honor 4c

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)