Honor 3C komt vandaag uit in Nederland

Vanaf vandaag worden de Honor 3C pre-orders opgestuurd naar degene die de telefoon hebben besteld. De telefoon was vanaf afgelopen maandag al te pre-orderen. De 5inch middensegment smartphone van de Chinese fabrikant, waarvan Huawei het moederbedrijf is, heeft de aanval op het middensegment geopend.

De Honor 3C is de tweede telefoon die het merk Honor in korte tijd uit brengt. Huawei, het moederbedrijf, hoopt met Honor in te kunnen spelen op nog goedkopere middensegment telefoons van goede kwaliteit. Eerder hebben ze al de Honor 6 gepresenteerd, een (bijna) high-end smartphone voor nog geen 300 euro. Nu dus een middensegment smartphone, met een erg goede camera overigens. Achterop een prima camera van 8 megapixel, en voorop maar liefst 5 megapixel voor selfies!

De telefoon heeft daarnaast 2GB werkgeheugen, absoluut niet weinig. De processor is een MediaTek6582, die met 4 kernen 1,3GHz klokt, dus ook bepaald niet langzaam. De telefoon draait op Android 4.2 Jellybean, maar dit word mooi verhuld door de Emotion 2.0 UI van Huawei. De batterij is 2300 mAh, en de voorkant van de telefoon is maar liefst 69 procent scherm. Daarnaast heeft de telefoon ook de mogelijkheid tot twee simkaarten, iets wat we in Nederland nog erg weinig zien. Dit kan vooral in het buitenland erg handig zijn, mocht je veel reizen.

Honor 3C

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)