Honor 3C vanaf medio november te koop

Afgelopen woensdag heeft Honor naast de Honor 6, ook de Honor 3C aangekondigd. Over deze telefoon was nog niks bekend, dus dit was een leuk extra’tje. Het word een wat meer lower-end telefoon, ook al zijn de specs nog steeds absoluut niet misselijk.

De telefoon gaat slechts 139,99 kosten, en vanaf 17 november is ie in Nederland te koop via Bol.com. Voor de goedkope prijs, krijg je toch een telefoon met vrij goede specificaties. De smartphone heeft 2GB werkgeheugen, en een 720p 5 inch scherm. De processor is een MediaTek MT 6584, die vier Cortex A7 cores heeft met 1,3GHz. Aan de achterkant zit een 8 megapixel camera, aan de voorkant eentje van 5 megapixel. Er is ruimte voor 2 simkaarten.
De batterijduur is iets wat Honor erg belangrijk vind, dit zagen we ook al in de Honor 6, die 3100mAh had. De 3C heeft iets minder, maar 2300mAh is met deze specs nog steeds erg goed.

Honor is opgezet door Huawei, en bedoelt om de zogeheten internetgeneratie aan te spreken. Vooral de mensen die veel muziek luisteren en gamen op hun smartphone zijn belangrijk voor Honor. Ze willen met dit merk ook geen reclame maken op de normale media, zoals de TV, maar zich echt puur richten op het internet, ook in reclame. Ook krijgt Honor een eigen soort app store, met eigen apps.

honor 3c

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)