Gouden Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge veel verkocht in Nederland

De nieuwe vlaggenschepen van Samsung zijn sinds een week in Nederland te koop, en ze gaan flink hard. Het lijkt er op dat de Galaxy S6 Edge erg populair is, en ook de gouden versie van de Galaxy S6 is erg populair, populairder dan de gouden iPhone 6 variant.

Dit hebben we via een webshop te horen gekregen, die ons een kijkje in zijn cijfers heeft gegeven. Beide toestellen zijn op het moment wel het middelpunt van de belangstelling bij veel winkels, voor zowel de consumenten als de verkopers zelf. Afgelopen vrijdag stonden er rijen voor de deur, van mensen die een telefoon wilden bemachtigen.

De vraag naar beide nieuwe varianten van Samsung’s vlaggenschip is dus erg hoog. Afgelopen vrijdag, de eerste dag dat ie in de verkoop ging, kregen klanten ook nog eens een gratis Samsung Clear Cover erbij, en hierdoor was het voor veel winkels die de telefoon verkochten een van de drukste dagen ooit.

En wat we al eerder zeiden, de gouden versie van de Galaxy S6 word opvallend vaak verkocht. Als we het relatief vergelijken met de gouden iPhone 6, zien we dat de Galaxy S6 populairder is, iets wat we niet direct hadden verwacht.

Het vermoeden dat de Galaxy S6 Edge beter zou gaan verkopen dan er in het begin werd gedacht, hing al langer rond bij Samsung. Nu blijkt dit inderdaad zo te zijn, het lijkt er op dat klanten het geen probleem vinden om 150 euro meer te betalen voor een gebogen scherm. Nu nog hopen dat Samsung zijn productie weer goed op lijn krijgt, en deze telefoon meer kan produceren.

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)