‘Gouden achterkant HTC One M9 op foto’s uitgelekt’

De achterkant van de HTC One M9 zou zijn uitgelekt op foto’s. De achterkant is voor zover wij kunnen zien een goudkleurige unibody, en het lijkt qua uiterlijk behoorlijk wat op die van zijn voorgangers, de One M7 en de One M8.

De bekende Franstalige site No Where Else heeft de foto’s online gezet, en zij staan er op bekend dat ze vaak goede informatie hebben. De achterkant zou dus van de HTC One M9 zijn, het nieuwe vlaggenschip van HTC, die hoogstwaarschijnlijk in maart op het Mobile World Congress in Barcelona wordt aangekondigd.

Als de foto’s kloppen, krijgt de One M9 in ieder geval niet meer de dubbele Ultrapixel camera die zijn voorganger wel had. De geruchten gaan dat er een sensor van Sony in de camera komt, die foto’s maakt in ruim 20 megapixel. De selfie-cam zou overigens nog wel een UltraPixel camera zijn. Dit zou betekenen dat de selfies in 4 megapixel zijn, wat voor selfies prima is. De processor in de One M9 zou de Snapdragon 810 processor zijn van Qualcomm, een octacore processor die tot maximaal 2 GHz kan klokken. De One M9 zou over 3GB werkgeheugen beschikken.

Daarnaast gaat ook nog het gerucht dat HTC bezig is met een ‘plus’ versie van de M9, een variant met een groter scherm. Het scherm is een half inch groter, 5,5 inch. En de resolutie zou een QHD worden van 1440×2560 pixels. We weten alleen nog niet of dit een One M9 Plus word of een nieuwe telefoon in de Desire lijn, of dat het misschien wel een hele nieuwe lijn word. De duidelijkheid hierover zal waarschijnlijk pas komen in maart, tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

htc one m9 htc one m9

Bron: No Where Else

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)