Google verkoopt LG Nexus 5 niet meer

Via de online winkel van Google is de Nexus 5 niet meer verkrijgbaar. Geen grote verrassing, want de fabrikant van de telefoon, LG, stopte eind vorig jaar al met de productie van deze smartphone.

Dit betekent dat alleen de Motorola Nexus 6 nog maar te koop is via de webwinkel van Google. Deze telefoon is qua prijs enorm omhoog gegaan in vergelijking met zijn voorganger. De Nexus 5 kwam in 2013 uit, en toen waren de prijzen van de Nexus telefoons nog laag. Toen de Nexus 6 in 2014 uit kwam, ging de prijs fors omhoog.

Maar mocht je nog een Nexus 5 zoeken is deze via genoeg andere winkels nog wel te koop. Maar houd er wel rekening mee dat de telefoon niet meer gemaakt word, dus de voorraad is beperkt. De telefoon is vanaf 359 euro te koop, en je krijgt er veel smartphone voor terug. Het scherm is 4,95 inch groot en heeft een full HD resolutie van 1080×1920 pixels, en de processor is de Snapdragon 800, een quadcore chip die 2,3 GHz klokt, en deze word ondersteund door 2GB aan werkgeheugen. De opslagruimte bedraagt 16 of 32GB, en is uitbreidbaar.

De Nexus 5 kan 4G internet aan, en heeft een batterij die een inhoud heeft van 2300mAh. Achterop zit er een camera die foto’s maakt in 8 megapixel met optische beeldstabilisatie. Voor op zit er een selfiecam die foto’s maakt in 1,3 megapixel.

Bron: Google Store

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)