Gelimiteerde Honor 6 Extreme Edition gepresenteerd

Huawei gaat een versnelde versie van de Honor 6 op de markt brengen. De Extreme Edition van de Honor 6 heeft een nieuwe processor, die door Huawei zelf is gemaakt. De telefoon word in een oplage van slecht 9999 stuks gemaakt.

De specificaties blijven verder bijna hetzelfde, behalve dan dat de Extreme Edition een andere, zelfgemaakte processor heeft. De Kirin 928, zoals deze heet, is een octacore processor die 2 GHz klokt. De normale Honor 6 heeft een Kirin 920 processor. Wat in de praktijk het verschil is hiertussen is nog niet helemaal duidelijk

Met 3 GB werkgeheugen heeft de Honor 6 Extreme Edition genoeg werkruimte, en me 32 GB opslagruimte, die overigens uitbreidbaar is, zit je ook wel goed. Een mooi 5 inch scherm met een resolutie van 1080p maakt deze telefoon af. De camera aan de achterkant is 13 megapixel, en de selfie-cam schiet foto’s van 5 megapixel. De batterij is helaas niet te verwijderen, maar heet wel een inhoud van 3100mAh, dus die gaat lekker lang mee!

Daarnaast is de Extreme Edition ook nog eens lekker dun, slecht 7 mm! Met 139,6 bij 69,7 mm is de telefoon niet bijzonder groot, en zit er niet heel veel rand rondom het scherm. De voorverkoop van de Huawei Honor 6 Extreme Edition begint op 21 oktober, en omgerekend kost de smartphone 386 euro. Het is nog niet helemaal duidelijk waarom er slecht 9999 exemplaren worden gemaakt.

Huawei Honor 6 Extreme Edition Huawei Honor 6 Extreme Edition Huawei Honor 6 Extreme Edition

Bron: Sina

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)