Geen lange rijen in Nederland voor verkoopstart iPhone 6S

Ondertussen lopen er al redelijk wat Nederlanders met de nieuwe iphone 6S of 6S Plus rond. Vrijdag zijn Apple’s nieuwe smartphones in de verkoop gegaan.

Gelukkig had Apple het makkelijk gemaakt, doordat je vantevoren een telefoon kon reserveren, waren er nergens echt lange rijen te bekennen. De langste rijen waren bij winkels van providers, maar ook daar viel het mee. De Apple winkels in de grotere steden van Nederland hadden het maar ietsje drukker dan normaal. Doordat mensen online konden reserveren was het mogelijk om je telefoon op te halen bij de dichtstbijzijnde Apple Store, en hoefden de mensen niet meer urenlang in de kou te wachten.

Wel had Vodafone nog een leuke stunt. In de nacht van donderdag op vrijdag ging er een koerier per speedboat naar de Waddeneilanden, om daar de eerste klanten te voorzien van hun nieuwe iPhones.

Apple kondigde vorige maand zijn nieuwe telefoon aan, de iPhone 6S en de 6S Plus. Deze telefoon zal waarschijnlijk weer verkooprecords gaan breken, dat ligt in de verwachting. Het is de geupgrade versie van de iPhone 6, en bevat redelijk wat verbeteringen. Zo is het metaal sterker, wat een bendgate moet voorkomen. Ook hebben de iPhones nu een camera van 12 megapixel, in plaats van 8, en deze kan ook in 4K filmen. De grootste vernieuwing is toch wel het drukgevoelige scherm, wat Apple 3D Touch noemt. Hiermee reageert de telefoon anders op hardere en zachtere aanrakingen.

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)