Geen Android 5.0 Lollipop voor Galaxy Note 2?

Het lijkt er op dat de update naar Android 5.0 Lollipop misschien toch niet gaat komen voor de Samsung Galaxy Note 2. Samsung had eerder gezegd dat deze kwam, maar daar lijkt het nu niet op.

Begin van dit jaar heeft Samsung nog gezegd dat ze de Galaxy Note 2 nog wel zouden voorzien van de update naar Android 5.0 Lollipop, maar dit bleek toch niet zo te zijn, lijkt nu. Een lokale afdeling van Samsung heeft op zijn Facebook namelijk een post gezet waar in staat dat er geen sprake is van een Lollipop update voor de Galaxy Note 2. Dit terwijl we in februari nog een post zagen van Samsung Polen, waar in stond dat die er wel aan kwam.

Dit zijn twee enorm tegensprekende berichten, maar wij denken dat de Galaxy Note 2 de update naar Lollipop niet meer zal krijgen. Het is een smartphone van al bijna drie jaar oud, en Samsung stopt meestel met updates uitbrengen zodra een smartphone ouder dan twee jaar is. Ook hebben we van het doorgaans betrouwbare SamMobile gehoord dat er geen update meer aan komt voor dit toestel. Misschien komt het alsnog als een verrassing, maar we denken het niet.

In Android 5.0 word een geheel nieuwe look van Android geintroduceerd, die ‘Material Design’ word genoemd door Google. Ook worden notificaties op het lockscreen getoond, en er zijn allerlei verbeteringen op de achtergrond doorgevoerd, zodat alles soepeler loopt.

Bron: SamMobile

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)