‘Galaxy S6 benchmarktest verschenen’

Op de site AnTuTu is onlangs een benchmarktest verschenen van een nieuwe high-end smartphone van Samsung, waarvan we nog niet precies weten welk model dit is. Het zou heel erg goed kunnen dat het hier gaat om het nieuwe vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S6.

Op de Chinese website CNMO verscheen de benchmarktest van AnTuTu. Hierin staat dat de telefoon die is getest het modelnummer SM-G925F is, en er zijn meerdere bronnen die zeggen dat dit nummer betekent dat het om de Europese variant van de Galaxy S6 gaat.

De gegevens die we uit de benchmarktest kunnen zien lijkt het erop dat de Galaxy S6 een scherm heeft van 5,5 inch, waarvan de resolutie een QHD kwaliteit heeft van 2560×1440 pixels. Wat ons wel opvalt, is dat deze Europese versie de Exynos 7420 processor heeft, terwijl Samsung normaal de Snapdragon processors in hun telefoons voor de westerse markt stopt. De Exynos, hun eigen processor, was eigenlijk alleen voor de Aziatische markt.

Wel zou de Snapdragon 810 te maken hebben met oververhitting, wat natuurlijk een probleem is. Dit zou kunnen verklaren waarom Samsung zijn eigen Exynos chip er in heeft gedaan. Beide chips zijn trouwens 64bits octacore processors. Verder heeft de telefoon 3GB werkgeheugen, en 32GB opslagruimte. Ook heeft de camera achterop maar liefst 20 megapixel, en de camera aan de voorkant maakt selfies in 5 megapixel. Natuurlijk draait deze telefoon op Android 5.0 Lollipop.

Samsung Galaxy S6

Bron: CNMO

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)