Nieuwe Galaxy telefoons gepresenteerd in India

In India komen een aantal nieuwe Galaxy telefoons van Samsung op de markt. Het gaat hier om de Galaxy A3, de Galaxy A5, en ook de Galaxy E5 en de Galaxy E7 komen daar uit. Dit is het eerste land waar de E-lijn uit komt, en hiermee zijn de geruchten over deze nieuwe lijn ook bevestigd!

Op dit moment beschikt de nieuwe E-lijn van Samsung dus over twee telefoons, de E5 en de E7. De smartphones zijn in India onthuld, en hier komen ze ook als eerste op de markt. De Samsung Galaxy E5 beschikt overeen 5 inch super amoled scherm, en de processor is er eentje met 4 kernen van 1,2GHz. Het lijkt er dus op dat het mid-range telefoons worden.

Verder heeft de Galaxy E5 namelijk 1,5GB werkgeheugen, en de opslagruimte is 16GB, wel uitbreidbaar gelukkig. De camera’s zijn ook niet heel bijzonder: selfies in 5 megapixel is wel goed, maar 8 megapixel achterop is niet heel bijzonder. Meer specificaties over deze telefoon zijn nog niet bekend gemaakt. Ook van de Galaxy E7 weten we helaas nog niet alles!

De E7 krijgt een iets groter scherm, deze word namelijk 5,5 inch. De resolutie weten we helaas nog niet! Ook heeft de Galaxy E7 een quadcore processor die 1,2GHz klokt, alleen beschikt hij wel over iets meer werkgeheugen, dit is namelijk 2GB. Het opslaggeheugen is ook hetzelfde, 16GB en uitbreidbaar. De camera is dan wel weer iets beter: achterop maak je foto’s in 13 megapixel, en selfies maak je wederom in 5 megapixel! De batterij is met 2850mAh prima, en hij is ook vrij dun met 7,3 millimeter. Ook kunnen er twee sim kaarten in!

De Galaxy A3 en de A5 zijn in een aantal landen al uit, hier weten we vanzelfsprekend ook al alles van!

Samsung galaxy e5

Bron: GSM Arena

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)