‘Full HD scherm op Samsung Galaxy A8’

Er komt weer een nieuwe smartphone aan van Samsung, in zijn Galaxy A lijn. Dit word de Galaxy A8, en de specificaties van deze smartphone zijn al online verschenen, in een benchmarktest.

Een Poolse site heeft deze test in handen, en ze hebben deze online gezet. We zien dat de Galaxy A8, die schuil gaat onder de ontwikkelingsnaam SM-A8000, een scherm heeft met een full HD resolutie, en een grootte van 5,5 inch. Ook zit er een Snapdragon 615 processor in de smartphone. Dit is een octacore chipset die 64 bits is.
Verder zit er in de smartphone ook nog 2GB aan werkgeheugen, en de telefoon heeft 16GB aan opslagruimte ter beschikking. Hier zijn er in de praktijk maar 12 bruikbaar van.

De Galaxy A8 beschikt over prima camera’s. Op de achterkant van deze smartphone zit namelijk een camera die foto’s maakt in 15 megapixel, en voor op maak je selfies met 4,7 megapixel. De telefoon draait op Android 5.1.1 Lollipop, en er zit een accu in van 3050 mAh inhoud.

Wanneer de Samsung Galaxy A8 officieel aangekondigd gaat worden is nog onbekend, maar we weten wel dat het de vierde smartphone word in de Galaxy A lijn van Samsung. Dit is een reeks die gebaseerd is op meer premium design, wat betekent dat het gaat om mooie dunne smartphones met een metalen body.

Hoe duur de Galaxy A8 gaat worden is ook nog onbekend, maar we denken dat deze net iets duurder gaat worden dan de Galaxy A7. Dit is namelijk ook al een smartphone met een full HD scherm, en nu de beste smartphone uit de Galaxy A lijn. Op dit moment kost deze 415 euro.

Bron: Tablety

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)