‘Foto’s van behuizing iPhone 6C verschenen’

Foto’s van een behuizing van de iPhone 6C zouden zijn opgedoken. Als we deze foto’s bekijken, lijkt het er op dat de telefoon kleiner word dan de iPhone 6. Het schermformaat van de iPhone 6C word waarschijnlijk rond de 4 inch.

Daarmee is het scherm zo’n 0,7 inch kleiner dan die van de iPhone 6, waarvan het scherm maar liefst 4,7 inch is. Hiermee is het scherm even groot als de huidige iPhone 5C. Future Supplier stelt dit, en zij hebben een behuizing van een iPhone 6C in handen. Deze telefoon zou samen met de iPhone 6S en de 6S Plus uitgebracht worden dit najaar.

Qua ontwerp lijkt de smartphone ook wel redelijk wat op zijn voorganger, maar er zijn een paar kleine afwijkingen. Zo zijn er twee speakers in plaats van een aan de onderkant, en ook de flits voor de camera is iets anders.

Wel zou de iPhone 6C een vingerafdruk sensor krijgen, iets wat zijn grote broertjes allemaal al lang hebben. Ook komt er waarschijnlijk een NFC chip in de smartphone, zodat je via Apple Pay kan betalen.

Apple maakt zijn nieuwe producten altijd pas in september bekend, en meestal liggen die apparaten dezelfde maand al in de schappen. Dit zal waarschijnlijk hetzelfde zijn met de iPhone 5C, wat een goedkopere smartphone van Apple moet worden. Het zal waarschijnlijk ook weer een telefoon zijn die van plastic is gemaakt, in tegenstelling tot zijn grotere broers.

Wat de prijs van de telefoon word weten we nog niet, deze houden ze bij Apple altijd goed geheim. Dit weten we waarschijnlijk pas na de bekendmaking van de nieuwe iPhones. De huidige iPhone 5C kost inmiddels nog maar 305 euro, en is qua grootte ongeveer hetzelfde.

iphone 6c iphone 6c

Bron: Future Supplier

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)