Foto’s nieuwe Lumia camphone uitgelekt

Het lijkt erop dat er al foto’s van de nieuwe cameratelefoon van Microsoft op het internet zijn verschenen. Op de foto’s is een telefoon te zien die beschikt over een erg grote camera, en qua design erg in de buurt komt van een Nokia Lumia 1020, en er gaan al geruchten dat deze telefoon misschien Microsoft Lumia 1030 gaat heten.

Windows Central heeft onder andere de foto’s van deze telefoon gepubliceerd. Wat meteen opvalt op de foto’s, is de soort uitstulping achterop waar de camera in zit, dit lijkt heel erg veel op de manier hoe dit ook is gedaan bij de Lumia 1020. Ondanks dat dit toestel nog niet is aangekondigd, lijkt het er wel op dat dit toestel over een camera van maar liefst 41 megapixel beschikt. Het kan overigens ook gaan om een prototype, op een van de foto’s zien we namelijk dat de werknaam van het toestel ‘Nokia RM-1052’ is.

De telefoon heeft een mooi aluminium design, heeft aan werkgeheugen 2 gigabyte, en draait op Windows Phone 8.1. Het lijkt er ook op dat de processor in de telefoon 4 kernen heeft. Het lijkt erop dat het hier inderdaad gaat om de nieuwste camphone van Windows, maar of dat echt zo is, moeten we nog even afwachten. Het kan natuurlijk ook een prototype test zijn, of zelfs gewoon een grappenmaker.

microsoft lumia 1030 microsoft lumia 1030

Bron: WindowsCentral

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)