Flink aantal iPhone bezitters heeft problemen met update naar iOS 9

Er zou bij een behoorlijk aantal iPhone bezitters een vastloper voorkomen tijdens de update naar iOS 9. Dit horen wij via Reuters, en Apple schijnt nog geen oplossing te hebben.

tijdens de update naar iOS 9 crasht de iPhone. Het lijkt er op dat het nieuwe besturingssysteem voor alle Apple producten toch nog niet in alle gevallen helemaal goed werkt. Het is zelfs zo erg, dat veel klanten hun iPhone niet meer konden gebruiken.

Er verschijnt een melding op het scherm van de mensen dat de software update mislukt is. Veel mensen hebben hier screenshots van gemaakt, en de zijn ook in grote getale te vinden op alle social media. Het zou te maken hebben met een te grote belasting op de servers van Apple, die de grote vraag naar de update niet aan konden. Als je telefoon tijdens het updateproces deze melding krijgt, is je telefoon alleen helaas niet meer te gebruiken.

Voor sommige klanten heeft de gang naar de Apple Store zelfs weinig geholpen. Reuters sprak met een van de klanten met dit probleem, en die zou maar liefst drie uur in de Apple Store zijn geweest, met als mededeling van dat er niets voor ze gedaan kon worden, behalve een harde reset, waarmee ze alle info van hun telefoon zouden wissen.

Veel techneuten die wel het een en ander van iPhones af weten, raden iedereen dan ook aan om een paar dagen te wachten met de update, om zo te zorgen dat de problemen zijn verholpen, en je veilig je iPhone kan updaten.

Bron: Reuters

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)