‘Flexibel scherm op Samsung Galaxy S7’

Er gaan alweer geruchten over de Samsung Galaxy S7, dit terwijl de Galaxy S6 nog geeneens uit is. Het schijnt namelijk dat deze telefoon een flexibel scherm zou krijgen.

Dit klinkt misschien een beetje raar, maar dat valt wel mee. De Galaxy S6 Edge heeft namelijk ook al een flexibel scherm, hierdoor kan het scherm over de zijkanten doorlopen. Het is vrij duidelijk dat Samsung wel weet waar ze met de S7 heen gaan. Ze hebben namelijk de opdracht gegeven aan Samsung Display om zo’n 8 miljoen flexibele schermen per maand te gaan maken, voor de Galaxy S7.

Ook schijnt het dat de Galaxy Note 5 ook een flexibel scherm gaat krijgen. Deze telefoon word waarschijnlijk in september op de IFA beurs in Berlijn bekend gemaakt, en ook zal dit scherm over de zijkanten heen gaan lopen. Of de telefoons ook echt buigbaar worden weten we niet, aangezien Samsung juist net bezig met met metalen body’s op smartphones. Wel zouden deze schermen beter tegen een stootje kunnen.

Het lijkt er dus op dat Samsung wel flink bezig wel gaan met deze flexibele schermen. Dit zou alleen ten koste gaan van de nieuwe Galaxy A3, aangezien de bouw van deze smartphone uitgesteld zou zijn.

Flexibele schermen komen steeds vaker voor bij Samsung. De Galaxy Note Edge had er al een, en de Galaxy S6 Edge nu ook. Het lijkt er dus op dat Samsung in gaat zetten op deze schermen.

Bron: ET News

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)