Filmpje over Android-Blackberry telefoon Priv verschenen

Er is een kort filmpje door Blackberry online gezet over hun nieuwe smartphone, de Priv. In dit filmpje zien we vanzelfsprekend de Priv, de eerste Android telefoon van de Canadese smartphone fabrikant, en vooral het scherm, en het uitschuifbare toetsenbord worden er in besproken.

Naast het scherm en het uitschuifbare toetsenbord heeft de Priv nog meer bijzondere eigenschappen. Zo kan je de typische Blackberry apps, die voorheen alleen werkte op telefoons met Blackberry 10 OS, nu ook op deze Android telefoon draaien. En geheel in de traditie van Blackberry word de Priv natuurlijk een telefoon die heel veilig is, en waar je volledig op kan vertrouwen.

Een weekje of twee geleden werd de Priv al eventjes getoond door een van de CEO’s van Blackberry, John Chen, tijdens een interview. Hij was nog wat onwennig met de Android telefoon aan het spelen, en had nog niet veel ervaring met Android zo te zien. In deze reclamevideo is dit gelukkig niet het geval, en het is natuurlijk een mooi gelikt filmpje.

Wanneer de Priv in Nederland op de markt komt weten we helaas nog niet, en de prijs van de telefoon weten we helaas ook nog niet. We hebben al wel een prijs uit het buitenland te pakken gekregen, en als we dat omrekenen, zou de prijs maar liefst 787 euro zijn, wat toch wel erg veel is.

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)