Dolfijn duikt iPhone op, nadat deze uit een boot viel

Iedereen houdt van dolfijnen, en dat is natuurlijk niet zonder reden, het zijn slimme, leuke, en lieve dieren. Hier komt nu nog een reden bij: een van deze dieren redde onlangs een iPhone uit het water, die van de boot was gevallen.

Teressa Cee, een cheerleader uit Amerika, zat lekker op een boot in de Bahama’s, en was hier dolfijnen aan het filmpen met haar iPhone. Toen ze haar telefoon even aan iemand anders op de boot gaf, liet die persoon ‘m vallen, zo in de zee. Het leek erop dat de telefoon niet meer terug zou komen.

Toen kwam er opeens een dolfijn boven het water, die de iPhone in zijn bek had! Hij gaf deze ook nog eens terug aan de eigenaar, die natuurlijk heel blij was! Helaas weten we niet of de telefoon het water ook overleefde..

Als het gaat om de nieuwste iPhone, de 6S, zou dit nog wel eens het geval kunnen zijn. Vorige week heeft een bekende blogger namelijk een iPhone 6S getest op zijn waterdichtheid, en de telefoon kon maar liefst een uur onder water blijven, zonder dat er ook maar iets kapot ging, de telefoon werkte nog helemaal goed! Er zijn al bloggers die de iPhone open hebben gemaakt, en er achter zijn gekomen dat de iphone 6S vol is gestopt met rubberen randjes rondom alle belangrijke dingen. Het is officieel nog niet waterdicht, maar de telefoon kan wel meer hebben. Naar alle waarschijnlijkheid zal de iPhone 7 wel waterdicht worden.

Bron: Redmondpie

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)