‘Binnenkort nieuwe Desire-telefoon van HTC’

Er is een nog niet aangekondigde telefoon van HTC goedgekeurd door de Chinese telecomwaakhond, TENAA. Het lijkt er op dat het een Desire-telefoon gaat worden, als we de specificaties zo zien.

De telefoon gaat nu nog schuil onder de codenaam WF5w, en de afmetingen van deze smartphone zijn 158,7 bij 79,7, en hij is slechts 7,49 millimeter dun. Het gewicht van deze nieuwe HTC is 152 gram. Met de specificaties waarover deze smartphone beschikt zit ie in het middensegment.

Het scherm van de telefoon is lekker groot met 5,5 inch, en beschikt over een super-amoled paneel. De resolutie is 1280×720 pixels. Er zit een processor in de telefoon die acht kernen heeft, en 1,5 GHz kan klokken. Daarnaast zit er in de HTC WF5w ook nog 2GB werkgeheugen, en er zit 16GB aan opslagruimte in, wat natuurlijk uitbreidbaar is.

De telefoon maakt foto’s in 13 megapixel met de camera achterop, en hoeveel megapixel de selfiecamera heeft is nog onbekend. De HTC WF5w draait wel op Android Lollipop. Dit zal niet 5.1 zijn, maar nog gewoon op de 5.0 versie van Lollipop.

Ook ondersteund de HTC WF5w gewoon 4G internetverbindingen, en hij komt natuurlijk in China op de markt. Of deze telefoon ook nog naar Europa gaat komen is onbekend, net zoals de prijs van het toestel. Mocht de HTC WF5w voor een goede prijs op de markt komen, dan zou het nog wel eens een leuke smartphone kunnen zijn.

htc wf5w

TENAA

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)