Benchmarktest Samsung Galaxy E7 verschenen’

De Galaxy E7 is steeds meer bron van geruchten in nieuwe informatie, zo lijkt het. De telefoon die Samsung nu aan het ontwikkelen is, is nu ook het onderwerp van een benchmarktest die onlangs is uitgelekt.

De test is uitgevoerd door GFXbench schrijft onze bron. De E-lijn word hoogstwaarschijnlijk een nieuwe lijn van Samsung, nadat onlangs ook al de nieuwe A-lijn van Samsung is uitgekomen. Het lijkt er wel op dat deze twee lijnen naast elkaar moeten werken. We weten nog niet hoe de telefoons uit de E-lijn eruit gaan zien, maar de specificaties hebben we dus al wel.

Zo krijgt de Samsung Galaxy E7 een scherm van 5,5 inch, wat het eigenlijk een phablet maakt. De resolutie van dit scherm is 1280×720, wat niet heel bijzonder is op zo’n groot scherm. De telefoon draait op een Snapdragon 410 processor, een chipset die 64-bits is, en vier Cortex A53 kernen heeft van 1,2 GHz. De telefoon heeft verder 2GB werkgeheugen, en 16GB opslagruimte, die waarschijnlijk wel uitbreidbaar zal zijn. Achterop zit een camera van 12 megapixel, en voorop maak je selfies in 4,7 megapixel. De E7 beschikt overigens wel over een NFC chip, waarmee je contactloos kan betalen! De telefoon draait in de test overigens nog op Android 4.4.4 KitKat.

Het lijkt er wel op dat deze specificaties de echte zijn, wat ze kloppen met wat we eerder al gehoord hebben over de Galaxy E7. We weten nog niet wanneer deze telefoon word aangekondigd, en of ie ├╝berhaupt naar Nederland gaat komen.

Samsung Galaxy E7

Bron: GFXbench

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)