Apple presentatie: Wat kunnen we donderdag verwachten

Het is nog geeneens een maand geleden dat Apple nieuwe producten heeft gepresenteerd, en nu is er alweer een presentatie. Dus, wat kunnen we nu verwachten? Het lijkt erop dat Apple de meeste grote dingen de vorige keer al heeft gepresenteerd, maar dat neemt niet weg dat er nog genoeg leuks is.

Nieuwe iPads, iMacs, een nieuwe versie van OSX; er is nog genoeg voor Apple om te laten zien. De nieuwe iPad air bijvoorbeeld, die een vingerafdruk scanner krijgt, net als de laatste paar iPhones. Dit zou dan de eerste tablet zijn die deze functie heeft! Ook zit er waarschijnlijk een anti-reflectie laag op het scherm, en komt er een een goudkleurige iPad. Ook is de processor waarschijnlijk geupdate naar de nieuwe A8 processor van Apple.
Er gaan ook geruchten over een nieuwe iPad mini, maar die zijn helaas moeilijker te bevestigen.

ipad air 2

Een nieuwe iMac, compleet met een 5K HD retina scherm. Deze word hoogstwaarschijnlijk ook gepresenteerd donderdag. Als dit zo is, dat zou de resolutie van de vorige iMac, die 1440×2560 was, worden verdubbeld! Waarschijnlijk worden deze retina iMacs wel iets duurder dan de normale iMacs, maar het zullen dan ook de high-end iMacs van Apple zijn.

Ook zal de nieuwe OSX van Apple, Yosemite, worden gepresenteerd. De stijl van Yosemite lijkt veel meer op die van de iOS, veel simpeler en kleurrijker. Ook kan je met Yosemite je telefoon opnemen via je Mac, en smsjes sturen kan ook. Daarnaast word de interactie tussen je iPhone, iPad en Mac een stuk beter.
yosemite

bron: The Verge

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)