‘Apple heeft plaatje iPhone 6C gelekt’

Het lijkt er op dat Apple zelf een plaatje van de iPhone 6C heeft gelekt, per ongeluk. Deze is via de Engelse Apple Store website gelekt, en het plaatje is natuurlijk al verwijderd. Maar ook is deze natuurlijk al gekopieerd.

Doordat de homeknop opeens anders was, viel het plaatje op. Deze is anders dan bij de iPhone 5C, en dus riep het vragen op. Het lijkt er op dat de homeknop op het nieuwe toestel iets groter is, wat zou betekenen dat er een Touch ID knop in zit, met vingerafdrukscanner. Beide foto’s van de 5C en de 6C zijn naast elkaar gezet, en we zien het verschil tussen de nieuwe en de oude telefoon toch vrij duidelijk.

Het deel van de Apple Store waar de afbeelding te zien was worden de accessoires van de iPhone verkocht, en hier ging het om een docking station, zoals ook wel te zien.

We gaan dus toch ook een opvolger krijgen van de 5C, zo lijkt het. Waar we dachten dat er alleen een 6S en een 6S Plus kwamen, komt er ook een 6C. De achterkant lijkt ook dezelfde soort plastic te zijn als zijn voorgangers, en ook zal de prijs ietsje lager zijn, en de specs iets minder. Ook wil Apple mensen die graag een 4 inch smartphone willen zo tegemoet komen. Er word verwacht dat de smartphone gaat draaien op een Apple A7 processor.

apple iphone 6c

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)