Android Lollipop later naar HTC One M7 en M8 dan beloofd

Het lijkt er op dat de eigenaren van de HTC One M7 en de One M8 in bepaalde landen toch nog wat langer moeten wachten voordat ze hun telefoon kunnen updates naar Android 5.0 Lollipop. De update is al een tijdje terug belooft, maar ook al een paar keer uitgesteld. In Nederland gaat de update gelukkig wel gewoon door.

Het lijkt namelijk er op dat HTC er moeite mee heeft om zijn eigen softwareschil om Android, HTC Sense, goed aan te passen aan Lollipop. Ze lopen telkens weer tegen bugs aan die opgelost moeten worden, anders kan de nieuwe firmware natuurlijk niet aan consumenten aangeboden worden.

Voor de eigenaren van de HTC One in de Verenigde Staten is het extra zuur, aangezien zij nog langer moeten wachten dan de rest, zo bevestigde de vice-president van HTC officieel. Overal op het internet spreekt men er schande van, en ontelbaar veel bloggers doen HTC nog even denken aan hun eigen belofte om Android 5.0 Lollipop binnen 90 dagen na de lancering op hun nieuwste smartphones te hebben. Veel techbloggers stellen nu al dat dit is mislukt.

Wel zouden er volgens HTC grote vorderingen zijn gemaakt, en zou de update vrij snel naar beide vlaggenschepen kunnen. Alleen Google heeft nog wat bugs gevonden die er eerst nog uit moeten. En dan moet de HTC Sense schil er nog weer omheen.

HTC wil onder geen beding slecht werkende firmware op hun telefoons zetten, dus ze doen het liever later dan niet goed. Ze zijn nu bezig met het testen van de laatste versie, dus hopelijk komen ze snel met het goede nieuws.

Bron: Softpedia

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)