‘Android 5.1 deze week naar Nexus apparaten’

Eerder gingen er al berichten rond dat Google vorige week al de nieuwe versie van Lollipop, Android 5.1 uit wilde brengen. Zoals we odnertussen al weten is dat nog niet gebeurd, maar het vermoeden gaat nu wel dat dit deze week nog gaat gebeuren. Logischerwijs zullen de Nexus apparaten als eerste de update krijgen.

Waarom het alsnog uit gesteld is weten we niet, maar er gaan wel geruchten over. Zo zou Google de update naar Android 5.1 precies op het moment willen brengen dat de Apple Watch aan word gekondigd, om op deze manier wat aandacht weg te kapen bij Apple. Het zou natuurlijk ook gewoon kunnen dat de nieuwe versie nog niet helemaal af is, en dat Google er gewoon nog mee aan het sleutelen is.

Of dit echt zo is weten we niet, maar wat we wel weten is dat er veel mensen met smart aan het wachten zijn op de nieuwe update, aangezien er nog veel bugs in Lollipop 5.0 zitten, zoals bijvoorbeeld een korte accuduur. We weten wel dat Android 5.1 Lollipop Api level 22 krijgt, en ook is de downloadpagina van de Nexustoestellen onlangs voorzien van een update, dit geldt altijd als een aanwijzing dat er een belangrijke software release van Google aan komt.

We weten al wel dat Android 5.1 naar de Nexus 4, Nexus 5,, en de tweede Nexus 7 gaat komen, zeggen de bronnen. Vanzelfsprekend is de Nexus 7 als eerste aan de beurt.

Bron: Softpedia

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)