Android 5.0 toch naar Samsung Galaxy Note 2

De update van Android 5.0 naar de Samsung Galaxy Note 2 leverde nogal wat verwarrende berichten op. Zo zou de update eerst wel komen, en een paar weken later werd gemeld van niet. Nu meldt de Deense afdeling van Samsung weer dat de update er wel komt, in ieder geval in Denemarken.

Het kan dus betekenen dat de update er alleen niet komt in Arabische landen, aangezien Samsung Golf, de Samsung afdeling van het Midden-Oosten, meldde dat de update er niet kwam. Hopelijk komt de update dan wel in heel Europa. Er zijn overigens twee types van de Note 2; de GT-N7100, eentje met 3G connectiviteit, en de GT-N7105, die wel 4G connectiviteit heeft. Beide versies zouden de updates krijgen, zo zou Samsung hebben geschreven op de Deense Twitter-pagina.

Wel is het nog niet duidelijk welke als eerste de update krijgt. Om nog even wat meer onduidelijkheid te zaaien trouwens; de Spaanse afdeling heeft weer wat anders gemeld. Deze heeft gezegd dat de update er wel komt, maar alleen als deze probleemloos zou zijn. Samsung zou er niet te veel tijd aan willen besteden. Er word dus gewoon hard gewerkt aan de update achter de schermen, maar het is nog niet echt duidelijk waar deze uit komt, en wanneer.

De Samsung Galaxy Note 2 is al wat ouder, deze phablet komt uit het najaar van 2012. Het is de tweede phablet uit de beroemde Note-serie van Samsung.

Bron: GSM Arena

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)