3 redenen om een iPhone 5s te kopen

De iPhone 5s is vanaf gisteren al te bestellen via onze website. De nieuwe iphone is weer een nieuwe mijlpaal voor Apple en de meningen eronder zijn verdeeld. Wij hebben de telefoon in handen gehad en zijn tevreden over het nieuwe toestel. Hieronder 3 belangrijke redenen waarom een iPhone 5s een goede keuze is wanneer je een nieuw toestel plus abonnement wilt.

Je contract is afgelopen

Als je toe bent aan een een nieuwe telefoon kunt u voor een mooi bedrag de 16-GB versie van de  iPhone 5S  kopen. Hier zit dan wel een abonnement bij. De iPhone 5s is al te koop met een toestelprijs van 159 euro. Daarnaast betaal je 54 euro per maand voor een contract van 2 jaar.  Je kan dan wel onbeperkt bellen en sms’en en je hebt 2 G internet met 4G snelheid.

iphone5s

Je wilt de meest grafisch geavanceerde games zo soepel mogelijk kunnen spelen.

De A7 processor die zit in de kern van de iPhone 5S is een beest. Volgens Apple is deze tot twee keer zo snel als de A6-processor in de iPhone 5 en maakt gebruik van meer dan een miljard transistors. De iPhone 5s is nog niet gebenchmarkt maar ongetwijfeld kan de teleofon de meer geavanceerde games aan en als je van plan bent om de 5S te houden voor een volledig twee-jarig contract dan loop je niet ver achter wanneer je iPhone 6 overslaat.

Je wilt een betere camera die goed werkt met slechte verlichting

De camera van de nieuwe iPhone 5s is ook sterk verbeterd. De iSight-camera van de iPhone 5S’s (aan de achterzijde) is iets groter dan die van de iPhone 5. Het f-getal daalt van f/2.4 tot f/2.2.  Lager betekent hier beter. Het betekent  ook dat de iPhone 5 in situaties met weinig licht toch mooie foto’s kan maken. De telefoon ondersteunt ook automatische beeldstabilisatie waardoor je meerdere foto’s kan nemen in een keer en deze combineren met elkaar. Het heeft een betere flitser en je hebt toegang tot de nieuwe burst mode. Deze activeer je door de ontspanknop in te houden en de iPhone 5s schiet tot 10 frames per seconde of gebruik een SloMo camera app waarmee je video kan schieten tot op 120 frames per seconde bij een resolutie van 720p.

Hieronder een review van de iPhone 5s. Hij is wel in het Engels.

Laat een reactie achter..

  • (will not be published)