Nieuws

Filmpje over Android-Blackberry telefoon Priv verschenen

Er is een kort filmpje door Blackberry online gezet over hun nieuwe smartphone, de Priv. In dit filmpje zien we vanzelfsprekend de Priv, de eerste Android telefoon van de Canadese smartphone fabrikant, en vooral het scherm, en het uitschuifbare toetsenbord worden er in besproken.

Nieuwe foto’s HTC One A9 uitgelekt

Er zijn weer nieuwe foto’s van de HTC One A9 uitgelekt. Op deze foto’s zien we een telefoon met wat lijkt op een achterkant die van plastic is.

Honor kondigt Enjoy 5 aan

Honor, het dochtermerk van Huawei die budget smartphones maakt, heeft onlangs de Honor Enjoy 5 aangekondigd. Dit word een smartphone met een 5 inch scherm, en ook een accu met een inhoud van maar liefst 4000 mAh.

Nieuwe OnePlus telefoon in benchmarks verschenen

oneplus

We weten nog niet of het de OnePlus 3, de OnePlus Mini, of een andere OnePlus variant is, maar er komt wel weer een nieuwe smartphone van het bedrijf aan. Er is namelijk een benchmarktest online verschenen, en het gaat om een toestel met een Snapdragon 801 processor, net zoals de OnePlus One.

Android 6.0 op Nexus 4 gezet door knutselaars

De ondersteuning voor de Nexus 4 is helaas gestopt vanaf Google’s kant, en dat betekent dat de telefoon straks niet meer de update krijgt naar Android 6.0 Marshmallow. Toch zijn een aantal mensen ermee aan de slag gegaan, en het is ze gelukt om deze telefoon op Android 6 te laten draaien.

Lumia 550 is betaalbare Windows Phone

Microsoft heeft onlangs die nieuwe smartphones gepresenteerd. Twee vlaggenschepen, de Lumia 950 en de Lumia 950 XL. Ook hebben ze een goedkope smartphone gepresenteerd, de Lumia 550. Deze heeft een scherm van 4,7 inch.

‘Metalen midrange Lumia geplanned’

lumia 830

Achter de schermen zou Microsoft bezig zijn met een midrange telefoon in de Lumia lijn, die een metalen body zou hebben. Deze telefoon komt pas over een paar maanden op de markt.

Dolfijn duikt iPhone op, nadat deze uit een boot viel

Iedereen houdt van dolfijnen, en dat is natuurlijk niet zonder reden, het zijn slimme, leuke, en lieve dieren. Hier komt nu nog een reden bij: een van deze dieren redde onlangs een iPhone uit het water, die van de boot was gevallen.